CBS-studerende stormer frem i Venture Cup

- Fem gode idéer fra CBS klar til finalen

08/01/2010

Fem gode idéer fra CBS klar til finalen

Finalisterne til årets Venture Cup er nu på plads. I år har fem hold fra CBS klaret sig igennem nåleøjet, og de er klar til at gå efter hovedpræmierne på 25.000 kr. i kategorierne Services og Applied Technology. Venture Cup har oplevet en stigning på 86 % i antallet af deltagende hold fra CBS, hvilket de mange finalenominerede CBS-hold nu er et resultat af.

Fra legetøj til letvægtscement

Tre af de CBS-hold, der er med i finalen, deltager i kategorien Services, og her får de gode idéer frit spil. Bl.a. har holdet ToyRex fundet frem til finalen med en idé om en ny online markedsplads for salg af nyt og brugt legetøj. Holdet YoungAcademics.dk har en idé til en online platform, hvor akademikere, der leder efter deltidsarbejde, kan mødes med virksomheder, der har brug for at få løst en opgave.

De to resterende hold fra CBS dyster i kategorien Applied Technology, og her har et af holdene, Super-Light Structures, sikret sig finalepladsen med en idé om en teknologi, der gør det muligt for byggebranchen at anvende letvægtscement.

Venture Cup-juryen, der består af 100 erhvervsfolk, iværksættere og investorer, har udvalgt otte hold til finalen i hver kategori, og de fem deltagende CBS-hold skal således dyste mod andre gode idéer fra hold fra bl.a. DTU, SDU og ITU.

Om Venture Cup

I Venture Cup, der hvert år hylder de bedste ideer inden for entrepreneurship, kan de deltagende hold indlevere deres gode ideer og dyste i kategorierne Applied Technology, Cleantech, Lifescience & Medtech, Software og Services. Holdene består af studerende fra syv danske universiteter. I år deltager i alt ca. 250 hold og over 700 studerende.

Læs mere om Venture Cup på venturecup.dk

Se alle finalisterne i Venture Cup

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 06/07/2010