Om CBS

Administrativ stærk medarbejder til IT-sikkerhed og driftsstyring


Vil du være administrativ højre hånd for vores CISO/Driftschef, og har erfaring og interesse for IT-sikkerhedsområdet? Så er det måske dig vi søger, til denne nyoprettede og spændende udviklingsstilling.

Indledning

CBS har fokus på håndteringen af informationssikkerhedsomådet og søger derfor en kollega at løse opgaver indenfor ledelsesrapportering, koordinerende sagsløsning og administrative opgaver indenfor økonomi, licensadministration og leverandørstyring

Vi arbejder efter rammeværker som CIS Critical Controls, ISO/IEC 270001/02 samt tekniske minimumskrav for statslige myndigheder og håndterer disse på et operationelt niveau. Der vil også være opgaver i relation til security by default og security by design da vi arbejder hen imod at sikkerhed altid er tænkt ind fra starten i både drift og projekter. Overordnet set er formålet løbende at forbedre informationssikkerheden og understøtte CBS’ mål indenfor undervisning, formidling og forskning.

Stillingen indgår i Driftsenheden i IT-afdelingen på CBS hvor du refererer til CISO/Driftschefen og der vil være relationer og samarbejde med mange enheder og forskellige roller på CBS.

Arbejdsopgaver i stillingen

  • Rapportering og opfølgning også ift. Informationssikkerhedsudvalg og bestyrelse
  • Bidrage til koordinering og sagsløsning indenfor informationssikkerhedsområdet
  • Bidrage til koordinering og sagsløsning indenfor IT-driftsområdet
  • Tovholder på tilbagevendende opgaver vedr. Informationssikkerhed og it-drift
  • Være ansvarlig for administrative opgaver indenfor økonomi, indkøb og licens-administration
  • Sekretariatsfunktion

Stilingen er ny, og du vil derfor have mulighed for selv at være med til at forme indholdet.

Dine kvalifikationer og personlige kompetencer

Vi søger en person med uddannelses- og/eller erhvervsmæssig erfaring og baggrund indenfor indenfor administration og analyse, med baggrund i it og/eller informationssikkerhed. Du har en eller flere af følgende kompetencer:

  • Erfaring med at tage lederskab for opgaver
  • God skriftlighed og levende formuleringsevner
  • Analytiske evner og evne til at udarbejde klare løsningsbeskrivelser
  • Erfaring med it og informationssikkerhed
  • Gerne informationssikkerhedsuddannelse og/eller sikkerhedscertificeringer
  • Erfaring med økonomi og indkøb i det offentlige vil være en fordel

Vi lægger vægt på mangfoldighed, så vi har ikke faste krav til din baggrund, erfaring eller uddannelse.

Derudover lægger vi vægt på at:

  • Du er engageret, fleksibel og målrettet
  • Du kan følge opgaver til dørs og tage selvstændigt ansvar
  • Du arbejder struktureret og kan lide at samarbejde med andre
  • Du har erfaring med projektarbejde og er en god teamplayer

Driftsenheden

Driftsenheden har ansvar for at vedligeholde og styre CBS’ IT-infrastruktur, herunder netværk, directory-services, e-mail, databasesystemer, forretningsapplikationer, backup og sikkerhed. Vi har fokus på konsolidering og standardisering, og vi styrer vores teknologiske rejse ved hjælp af vores teknologistrategi som sætter rammerne for, hvilke teknologier der anvendes.

Driftsenheden består af 17 engagerede medarbejdere, og vi lægger vægt på professionelt samarbejde, kompetenceudvikling og samarbejde på tværs af ansvarsområderne. Dette opnår vi gennem en høj grad af åbenhed, dialog og gensidig respekt. I Driftsenheden benytter vi Kanban til løbende koordinering og vidensdeling.

Vi tilbyder

  • En spændende hverdag med varierende opgaver inden for forskellige faglige områder
  • Ansvar for og deltage i drift og vedligehold af CBS’ IT-systemer og gøre en forskel
  • Stor mulighed for at medvirke til at tilrettelægge opgaver
  • En uformel, men professionel omgangsform
  • En arbejdsplads med foretrukne værdier som forretningsdreven IT, teamspirit og involvering
  • Gode muligheder for efteruddannelse og kompetenceudvikling
  • Et alsidigt teknologisk miljø, der udfordrer din evne til udogmatisk at tænke ’på tværs’
  • Rummelige rammer for tilrettelæggelse af opgaver og en fleksibel arbejdstid (flextid)

Vi er en del af et levende universitet, med meningsfulde opgaver og et rart, tæt arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg. Ansættelsen er 37 timer om ugen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte It-driftschef Morten N. Nielsen på mnn.it@cbs.dk.

 Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er søndag den 11. august 2024.

Din ansøgning

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

 

Ansøgningsfrist: 11. august 2024.

Søg online

WE TRANSFORM SOCIETY WITH BUSINESS

CBS er et globalt anerkendt businessuniversitet med dybe rødder i den nordiske, socioøkonomiske model. Vi har et bredt fokus på erhvervslivets og samfundets udfordringer i det 21. århundrede. Derfor har vi en samlet portefølje af tværfaglig forskning og uddannelse af høj kvalitet, der har styrket generationer af fagfolk og ledere i den private sektor og andre steder.

Universitetet ligger på Frederiksberg og har ca. 20.000 fuldtids- og deltidsstuderende, 800 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere, 200 ph.d.-studerende og 700 administrative medarbejdere samt en portefølje af bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.-og efter-/videreuddannelser udbudt på både dansk og engelsk.

Med vores globale profil følger en forpligtelse til at bidrage til udviklingen af transformative kompetencer hos studerende, kandidater og virksomhedsledere gennem vores uddannelsesaktiviteter og muligheder for livslang læring. Komplekse udfordringer kræver en fælles indsats, og derfor fokuserer vores strategi på at styrke nuværende og starte nye partnerskaber med andre videnskaber, erhvervslivet, myndigheder og civilsamfundet.

CBS arbejder kontinuerligt med at blive en mangfoldig og inkluderende organisation, og vi opfordrer alle uanset kønsidentitet og -udtryk, alder, etnicitet, religiøs overbevisning, LGBT+-status, kulturel baggrund m.m. at søge.
Kontakt os, hvis du har brug for assistance i søge- eller ansættelsesprocessen, hvis der er noget vi skal vide, eller hvis du som person med handicap ønsker at gøre brug af din fortrinsret.