Om CBS

Institut for Business Humanities and Law (BHL) på Copenhagen Business School søger en studentermedhjælper til at spille en aktiv rolle i forskningsprojekt om klima og demokrati


Institut for Business Humanities and Law (BHL) på Copenhagen Business School søger en studentermedhjælper til at spille en aktiv rolle i forskningsprojekt om klima og demokrati

Stillingen er tilknyttet forskningsprojektet KLIMA-DEL under ledelse af Christina Juhlin og Sine N. Just. KLIMA-DEL er et forskningsprojekt, der afdækker det nuværende landskab indenfor klimadeltagelse og udvikler nye metoder til deltagelse i klimapolitik. Projektet er et samarbejde mellem CBS, DemocracyX og Klimabevægelsen.

KLIMA-DEL involverer etnografiske metoder såsom interviews og deltagende observation (fx i en medlemsgruppe af Klimabevægelsen), til events (fx klimademonstrationer) og politiske processer (fx borgerhøringer). Desuden er KLIMA-DEL et samarbejde mellem forskere og praksis, hvorfor en central del af projektet også er at skabe udveksling mellem de forskellige parter.

Du kan læse mere om projektet her

Opgaver

En væsentlig del af stillingen vil være at udføre feltarbejde sammen med Christina Juhlin, og på sigt også på egen hånd. Desuden involverer stillingen transskribering og analyse af feltmateriale, udvikling af seminarer, samt at hjælpe projektets forskere med at bygge bro til relevant forskning og mediedækning af klima og borgerinddragelse. Opgaverne er altså primært forskningsrelaterede, og kun sekundært praktiske.

Forudsætninger

Vi leder efter en studerende i starten af sin kandidatuddannelse eller slutningen af bacheloren med faglig og/eller personlig interesse i klima og/eller politiske processer. Det er en forudsætning at:

  • Du synes, det er sjovt at lave interviews og feltarbejde
  • Har erfaring med kvalitative metoder fra fx sociologi, byplanfaglige eller andre metodeorienterede, samfundsvidenskabelige eller humanistiske uddannelser
  • Er interesseret i at indgå i et forskningsmiljø og arbejde dybdegående med en problemstilling
  • På grund af feltarbejdet er det desuden en forudsætning, at du taler dansk

Forskningsprojektet varer i tre år, og der er mulighed for at være ansat i hele eller størstedelen af perioden og dermed få dybdegående erfaring og medudvikle projektet. Hvis du har erfaring med kvantitative metoder, eller andre kvalitative metoder end de, projektet på nuværende tidspunkt trækker på, er vi meget åbne for at lære af dig.

Stillingen er på 15 timer ugentligt i gennemsnit, men timetallet vil være fleksibelt afhængig af feltarbejde samt dit studie. Da feltarbejdet ofte foregår med frivillige, må du forvente, at arbejdet ikke altid vil være placeret indenfor normale arbejdstider.

Hvad vi kan tilbyde

Du får

  • Erfaring med det klimapolitiske landskab i Danmark, både fra forsknings- og praksissiden
  • Kvalitativ metodetræning
  • Empiri til eventuelle projekter og speciale i løbet af din studietid
  • Mulighed for at kombinere stillingen med praktikforløb hos en af projektets praksisaktører (Klimabevægelsen og DemocracyX)
  • Et fleksibelt studiejob, der måske endda kan kombinere faglige og personlige interesser
  • Læring fra et spændende forskningsmiljø, hvor du naturligvis også kan deltage i seminarer og sociale begivenheder
  • En god kontorplads lige ved Frederiksberg Have

Send en ansøgning bestående af

  • En kort beskrivelse af hvilke faglige eller personlige interesser der gør, at du er interesseret i stillingen
  • En motiveret redegørelse for, hvordan forskningsprojektet spiller sammen med dit studie
  • Et kort CV med oversigt over din uddannelse og eventuel relevant arbejdserfaring

Løn og ansættelsesvilkår 

Ansættelse vil ske i henhold til HK-organisationsaftalen og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten). 

Lønnen udgør p.t. mellem kr. 140,57 og kr. 147,46 og afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget og uddannelsesniveau. Der indbetales pension. Pensionsbidraget udgør 15% af de pensionsgivende løndele. 

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende ved en højere læreanstalt. 

Rekrutteringsprocessen

Copenhagen Business School inviterer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen. Et ansættelsesudvalg vil vurdere ansøgningerne og indkalde et udvalg af kvalificerede kandidater til samtale.

Et af CBS’ strategiske mål er at fremme mangfoldighed og inklusion i vores organisation. Derfor bestræber vi os på en ansættelsesproces, der mindsker potentiel bias. Vi opfordrer derfor ansøgere til ikke at inkludere foto eller unødvendige oplysninger om personlige forhold i ansøgningen.

Yderligere oplysninger 

Hvis du vil vide mere om stillingsindhold, er du velkommen til at kontakte Christina. 

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV 

Ansøgningen sendes senest 31. august med opstart midt september.

Ansøgningsfrist: 31. august 2024.

Søg online

WE TRANSFORM SOCIETY WITH BUSINESS

CBS er et globalt anerkendt businessuniversitet med dybe rødder i den nordiske, socioøkonomiske model. Vi har et bredt fokus på erhvervslivets og samfundets udfordringer i det 21. århundrede. Derfor har vi en samlet portefølje af tværfaglig forskning og uddannelse af høj kvalitet, der har styrket generationer af fagfolk og ledere i den private sektor og andre steder.

Universitetet ligger på Frederiksberg og har ca. 20.000 fuldtids- og deltidsstuderende, 800 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere, 200 ph.d.-studerende og 700 administrative medarbejdere samt en portefølje af bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.-og efter-/videreuddannelser udbudt på både dansk og engelsk.

Med vores globale profil følger en forpligtelse til at bidrage til udviklingen af transformative kompetencer hos studerende, kandidater og virksomhedsledere gennem vores uddannelsesaktiviteter og muligheder for livslang læring. Komplekse udfordringer kræver en fælles indsats, og derfor fokuserer vores strategi på at styrke nuværende og starte nye partnerskaber med andre videnskaber, erhvervslivet, myndigheder og civilsamfundet.

CBS arbejder kontinuerligt med at blive en mangfoldig og inkluderende organisation, og vi opfordrer alle uanset kønsidentitet og -udtryk, alder, etnicitet, religiøs overbevisning, LGBT+-status, kulturel baggrund m.m. at søge.
Kontakt os, hvis du har brug for assistance i søge- eller ansættelsesprocessen, hvis der er noget vi skal vide, eller hvis du som person med handicap ønsker at gøre brug af din fortrinsret.