Cranet-konference 2005

HRM som katalysator for global konkurrencedygtighed

17/08/2005

HRM som katalysator for global konkurrencedygtighed

Med oplægsholdere som bl.a. beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen, adjungeret professor Christian Nissen, direktør Leif Fløjgaard - Danfoss A/S og HR Manager Rune Andersson – Nokia Danmark A/S lyder startskuddet for Cranet HRM Konferencen 2005, som finder sted på CBS 

Torsdag den 1. september 2005

Solbjerg Plads 3

2000 Frederiksberg

Samlet indsats er nødvendig

”Hvis Danmark som nation – og velfærdssamfund – skal stå distancen, er svaret på de globale udfordringer en samlet indsats, der på samme tid mobiliserer de bedste ressourcer: politikere, virksomhedsledere og HR-professionelle i en fælles front,” fortæller professor Henrik Holt Larsen, en af bagmændene bag konferencen.

Cranet-konferencen stiller med afsæt i de aktuelle politiske visioner og økonomiske realiteter skarpt på det beredskab virksomhederne og deres HR-afdelinger skal kunne mønstre fremover for at stå distancen på det globale marked.

Tilmelding

Kontakt Ulla Claces på

ucl@cfl.dk for nærmere information.

Cranet er et internationalt forsknings- og samarbejdsprojekt, der fortløbende analyserer HRM i private og offentlige virksomheder. De 41 deltagerlande gennemfører blandt andet hvert 3. år en spørgeskemaundersøgelse vedrørende HRM-politik og –praksis i landene, som danner et afsæt for udvikling og forskning i området.

 

Cranet-projektet repræsenteres i Danmark af Center for Ledelse og CBS med Finansministeriet og Forsvaret som associerede partnere. Selve konferencen er arrangeret af virksomhedsrådgiver Ruth Znaider fra Center for Ledelse og professor Henrik Holt Larsen, CBS

 

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 17/08/2005