Mangfoldighed blandt CBS' nye Corporate Partnere

- Grundfos og Novozymes

31/08/2007

Novozymes og Grundfos er nye partnere

Kodeordet er diversitet, når Novozymes og Grundfos den 1. september bliver Corporate Partnere med Copenhagen Business School.

De to nye virksomheder er med til at skabe endnu mere mangfoldighed blandt partnerne.

- Det er to fantastisk spændende virksomheder, som vi nu byder velkomne, og de repræsenterer nogle forretningsområder, som såvel studerende og forskere på CBS kan få gavn af. Det er vigtigt for os at have såvel service- og rådgivningsvirksomheder som produktionsvirksomheder blandt vores Corporate Partnere, siger Director for CBS Corporate Relations, Jette Ryttergaard.

Kampen om de bedste hoveder

Novozymes har tænkt sig at bruge partnerskabet aktivt, når det handler om at komme i dialog med de studerende.

- Et samarbejde med CBS er spændende fra flere vinkler. Novozymes ønsker naturligvis at være synlige overfor CBS´ studerende, som er potentielle medarbejdere fremover. Kampen om de bedste hoveder bliver skærpet i disse år, og dette partnerskab er med til at sikre, at kandidater tænker på os, når de skal vælge en fremtidig spændende arbejdsplads, siger administrerende direktør for Novozymes A/S, Steen Riisgaard.

Trækker på CBS’ forskning

Partnerskaberne er også med til at skabe et link mellem den teoretiske og praktiske verden, eksempelvis i forhold til den forskning, der foregår på CBS og den udvikling, som partnervirksomhederne befinder sig i.

- Vi får mulighed for at trække på CBS' forskning og internationale netværk indenfor fx CSR, innovation og forretningsudvikling - alle områder, der er essentielle for vores virksomheds fremtidige udvikling, siger koncernchef Carsten Bjerg fra Grundfos.

Med de to nye partnere har CBS 22 Corporate Partnere.

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 21/08/2007