Om CBS

Studentermedhjælper til Økonomisk Institut


Økonomisk Institut på Copenhagen Business School (CBS) søger en studentermedhjælper til sekretariatet med tiltrædelse 1. oktober 2024 eller snarest muligt derefter. 

Økonomisk Institut udfører forskning, undervisning og formidling inden for mikroøkonomi, makroøkonomi og kvantitative metoder. Dette arbejde understøttes af instituttets administrative sekretariat, som studentermedhjælperen indgår i. Læs mere om Økonomisk Institut på www.cbs.dk/econ

Som studentermedhjælper i vores sekretariat vil du indgå i et velfungerende, dygtigt og travlt team. Vi lægger vægt på kvalitet og et højt administrativt serviceniveau i forhold til vores forskere, undervisere og administration generelt. Opgaverne vil være af varierende karakter og omfang, men vil bl.a. omfatte følgende:

Arbejdsopgaver i stillingen
Generelle understøttende administrative opgaver i sekretariatet er bl.a.:

  • Uddannelsesadministrative opgaver (fx skemalægning, skemaændringer, godkendelse af kandidatkontrakter, ansættelser og andre opgaver i forhold til uddannelsesadministration).
  • Receptionsopgaver (fx opgaver relateret til faciliteter, logistik, arrangementer og web).
  • Ad hoc opgaver.

Det forventes, at du udfører en bred vifte af understøttende opgaver på instituttet, også af praktisk karakter.

Krav til erfaring og personlige færdigheder
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde på kontor, men det vigtigste er din personlige indstilling til arbejdsopgaverne. Vi lægger vægt på at du er selvstændig og omhyggelig i opgaveløsningen, og at du som person er engageret og serviceminded. Arbejdssprogene på instituttet er både dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et godt arbejdsklima med hjælpsomme kollegaer og fleksibilitet med hensyn til planlægning af arbejdstider, hvor du går mulighed for at indgå i et internationalt forsknings- og undervisningsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse vil ske i forhold til HK-organisationsaftale og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten). Lønnen udgør p.t. mellem kr. 140,57 og kr. 147,46 og afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget og uddannelsesniveau. Der indbetales pension. Pensionsbidraget udgør 15% af de pensionsgivende løndele.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende ved en højere læreanstalt. Det er en forudsætning for ansættelse, at du har en fysisk adresse i Danmark, at du har et dansk CPR-nummer og en dansk bankkonto.

Stillingen er tidsbegrænset til 12 måneder. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil være på 10 timer. Det forventes, at du kan være fysisk til stede på instituttet nogle gange om ugen, men specifikke arbejdstider aftales nærmere.

Rekrutteringsprocessen
Copenhagen Business School inviterer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen. Et ansættelsesudvalg vil vurdere ansøgningerne og indkalde et udvalg af kvalificerede kandidater til samtale. 

Et af CBS’ strategiske mål er at fremme mangfoldighed og inklusion i vores organisation. Derfor bestræber vi os på en ansættelsesproces, der mindsker potentiel bias. Vi opfordrer derfor ansøgere til ikke at inkludere foto eller unødvendige oplysninger om personlige forhold i ansøgningen.

Jobsamtaler forventes afholdt fra uge 34.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Torben Timmermann på mobil 41852265. 

Arbejdsstedet er Copenhagen Business School, Økonomisk Institut, Porcelænshaven 16A, 2000 Frederiksberg.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV, herunder dokumentation for, at du er indskrevet ved en dansk højere uddannelsesinstitution senest 15. august 2024. Hvis du har dokumentation for tidligere kontorerfaring, vedlæg venligst dokumentation herfor, men det er ikke et krav.
 

Ansøgningsfrist: 15. august 2024.

Søg online

WE TRANSFORM SOCIETY WITH BUSINESS

CBS er et globalt anerkendt businessuniversitet med dybe rødder i den nordiske, socioøkonomiske model. Vi har et bredt fokus på erhvervslivets og samfundets udfordringer i det 21. århundrede. Derfor har vi en samlet portefølje af tværfaglig forskning og uddannelse af høj kvalitet, der har styrket generationer af fagfolk og ledere i den private sektor og andre steder.

Universitetet ligger på Frederiksberg og har ca. 20.000 fuldtids- og deltidsstuderende, 800 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere, 200 ph.d.-studerende og 700 administrative medarbejdere samt en portefølje af bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.-og efter-/videreuddannelser udbudt på både dansk og engelsk.

Med vores globale profil følger en forpligtelse til at bidrage til udviklingen af transformative kompetencer hos studerende, kandidater og virksomhedsledere gennem vores uddannelsesaktiviteter og muligheder for livslang læring. Komplekse udfordringer kræver en fælles indsats, og derfor fokuserer vores strategi på at styrke nuværende og starte nye partnerskaber med andre videnskaber, erhvervslivet, myndigheder og civilsamfundet.

CBS arbejder kontinuerligt med at blive en mangfoldig og inkluderende organisation, og vi opfordrer alle uanset kønsidentitet og -udtryk, alder, etnicitet, religiøs overbevisning, LGBT+-status, kulturel baggrund m.m. at søge.
Kontakt os, hvis du har brug for assistance i søge- eller ansættelsesprocessen, hvis der er noget vi skal vide, eller hvis du som person med handicap ønsker at gøre brug af din fortrinsret.