Fremtidens ledere

CBS Executive magasinet fejrer CBS Executive MBA 10 års jubilæum

15/11/2004

Startskuddet til en succes

Da CBS lancerede CBS Executive MBA i 1994 blev det startskuddet til en succes; et nyt, stærkt tilbud til dansk erhvervsliv i form af en internationalt orienteret Executive MBA med de bedste danske og udenlandske undervisere, der ikke krævede, at deltagerne skulle forlade deres job og familie og drage udenlands. Og det er stadig en succes i dag - 10 år efter:

"CBS Executive MBA er en generel management-uddannelse, der har hovedvægten på at udvikle deltagernes evner til at lede virksomhederne ind i fremtiden. Undervisningen lægger vægt på at sikre det højeste faglige akademiske niveau koblet med dyb indsigt og erfaring fra erhvervslivet og bygger desuden på højt estimerede internationale lærerkræfter i kombination med de bedste danske" , siger den nyudnævnte programdirektør Per Junker Thiesgaard.

CBS Executive magasinet fejrer CBS Executive MBA 10 års jubilæum og stiller skarpt på de resultater, MBA'erne skaber. Hvordan forandrede deltagelsen i CBS Executive MBA programmet dem? Og hvordan har de været i stand til at forandre deres karriere og virksomheder?

Magasinet blev udsendt med dagbladet Børsen den 12. november 2004 og nåede på denne måde ud til 70.000 virksomheder. Ekstra kopier af magasinet kan bestilles ved henvendelse på +45 38153009 eller ved at sende en email til mba@mba.dk

Sidst opdateret: Communications // 15/11/2004