At overskride egne horisonter
Som modige og fremsynede ledere ved vi godt, hvad vi vil ha’. Hvad med f.eks.topmoderne organisationer, befolket af lidenskabelige medarbejdere med faglige spydspidskompetencer, personlig integritet og social intelligens. Dertil en god portion fordomsfrihed, globalt udsyn og sans for livet i multikulturelle Fællesskaber.
Det vil vi ha’, spørgsmålet er, hvordan vi får det?
Vi har et forslag
Forslaget springer ud af de nye grundvilkår, som sætter dagsordenen for mange offentlige og private virksomheder. Vi tænker på kravene til innovation, på udfordringerne i en global aktionsradius og på det faktum, at virkelighederne opleves som i stigende grad komplekse, kaotiske, kontradiktoriske. I de virkeligheder når man ikke langt med endimensionel, faglig ekspertise og nok så stor logisk sans. Her skal andre menneskelige kapaciteter i spil: intuition, lydhørhed, rumlighed, multikulturel forståelse, handlekraft, mod, integritet og kreativitet er gode eksempler.
”Center for Kunst og Lederskab” (CKL) ved Handelshøjskolen København og Danmarks Blindebibliotek (DBB)har i fællesskab planlagt og gennemført et organisationsudviklings-forløb, der har haft til formål at søge excellente løsninger ved at overskride egne horisonter.
Vi vil dele viden med ledere og andre interesserede ud fra vores observationer og læring. Derfor inviteres du til en sen eftermiddag om topmoderne ledelse med afsæt i kunst og filosofi.
Med ”Artist in Residence” og filosofisk mentoring har DBB været gennem et forvandlingsforløb, med det primære formål at skabe grundlaget for excellent performance i et nyt paradigme. ”Center for Kunst og Lederskab” (CKL) har brugt anledningen til at udforske og afsøge, hvordan ideen om ”Artists in Residence” kan bringes ud i virkeligheden, til ligeværdig og gensidig befrugtning. Hvor kunsten illustrerer grænsen mellem fornuft og lidenskab, mellem kravene om social identitet og indstændigheden fra stemmerne i vort indre univers, så lægger fi losofi en grænserne blot. Den er en balancegang på grænsen, på refleksionens æg. Vi er nødt til at sætte ord på det, der sker, og på det, vi oplever og føler, for overhovedet at kunne håndtere vores virkelighed. Intet
er mere selvfølgeligt.
Kom og vær med til at udvikle og sætte ord på tankerne om kreativt lederskab i komplekse virkeligheder.
Program
Start kl.16.00
- Velkomst
ved adm. direktør Elsebeth Tank, DBB
- Stemnings appetizer
ved DBB’s Artist in Residence, Madrigalgruppen
- Artist in Residence i et filosofisk perspektiv
ved professor Ole Fogh Kirkeby
- At overskride egne horisonter i søgen mod excellente løsninger
ved adm. direktør Elsebeth Tank, DBB
Pause
- Et kig på Artist in Residence fra Madrigalgruppens univers
ved Peter Hanke
-
Madrigaler som udtryksform
-
Fælles refleksion og debat
-
Ca. kl.18 Netværksreception
Tilmelding:
Arrangementet er fuldt booket - tilmelding ikke længere mulig.