FUHU Prize 2006

Assistant Professor Steen Andersen, MPP, has been awarded the FUHU 2006 for dissemination of research to Danish business.

03/18/2006

Begrundelse:

”Adjunkt Steen Andersens ph.d. forsvar i november 2005 var kulminationen på en vedvarende og markant forskningsformidling, som har kendetegnet Steen Andersen, siden hans ansættelse som ph.d. studerende. Blandt andet var det nødvendig at flytte hans forsvar af afhandlingen

De gjorde Danmark større. De multinationale danske entreprenørfirmaer i krise og krig 1919-1947 til CBS’s største auditorium med plads til knapt 500 tilhørere. Hans afhandling er siden blevet en bestseller.

Steen Andersens forskningsformidling i aviser, tidsskrifter og foredrag har løbende været præget af et højt fagligt niveau med relevans for såvel vores historiske forståelse som for erhvervsøkonomisk teori og aktuelle erhvervsmæssige problemstillinger samt den offentlige debat. Der er tale om en yngre forsker, som har vist sig som en fagligt velfunderet, engageret og eksemplarisk forskningsformidler, der ikke går på kompromis med høje, videnskabelige krav.”

FUHU Formidlingsprisens formål er at sikre et fortsat fokus på formidling samt at belønne og stimulere CBS-forskere til at fortsætte ad det positive spor, CBS har lagt på formidlingsfronten.

 

Prisen blev overrakt dig ved Handelshøjskolens årsfest den 17. marts.

 

Bedømmelsesudvalget bestod af:

Thomas Hofman-Bang, formand for FUHUs bestyrelse

Rektor Finn Junge-Jensen

Dekan Jens Aaris Thisted, ØKFAK

Dekan Søren Barlebo Rasmussen, FSKK

Prodekan for formidling, Flemming Poulfelt

 

The page was last edited by: Communications // 05/09/2007